כללי:
הרישום מתבצע דרך אתר האינטרנט
- זכאי לסבסוד ע"י העמותה כל עמית שהועברו בגינו מלוא דמי החבר ע"י המעסיק עד מועד ביצוע ההזמנה. חברי העמותה שדמי החבר שולמו עבורם עפ"י חלקיות משרה, זכאים לסבסוד יחסי בהתאם. הזכות להשתתף בסמינר ניתנת למימוש עד סוף שנת הזכאות בלבד -במידה והעמית לא יממש זכאותו במהלך השנה, יהיה באפשרותו לצבור עד 700 ₪ מזכאויותו בשנה הנוכחית למימוש בשנה העוקבת, (בלי לגרוע מהזכאויות המגיעות לו בשנה השנייה).
- לידיעתכם, כלל הפעילויות מתקיימות בהתאם להנחיות הממשלה ומשרד הבריאות. יש להתעדכן טרם ההגעה לסמינר.
- בסיס האירוח הינו חצי פנסיון, ילד יחושב מגיל 2 עד גיל 12, אלא אם צוין אחרת.
- החנייה במלון כרוכה בתשלום בהתאם למדיניות המלון.
- חובה על כל עמית/ה להציג תעודה מזהה לדיילת שחר און במעמד קבלת החדרים בבית המלון. עמיתים אשר יגיעו ללא תעודה מזהה יחויבו במחיר נלווה, ללא סבסוד העמותה. יובהר כי קבלת החדרים תתאפשר בעת הגעת שני העמיתים לחדר בלבד. עמית אשר יגיע בגפו יחויב בהשארת פרטי כרטיס אשראי לערבון עד להגעת ולהצגת ת.ז של העמית הנוסף לחדר עד יום לאחר ההגעה. במקרה בו העמית הנוסף לא הזדהה בפני דיילת שחר און, יחויב הכרטיס במחיר נלווה.
- קבלת חדרים החל מהשעה 15:00. שעת פינוי החדרים עד 11:00.
- הנרשמים לסמינרים מצהירים, כי ידועה להם ומוטלת עליהם חובת השתתפות בכל אחת מההרצאות או הסדנאות במסגרת הסמינר. אי השתתפות ו/או השתתפות חלקית של העמית/ה בהרצאות, מקנה זכות לעמותה לקידום מקצועי למנוע השתתפות העמית בסמינרים עתידים ו/או לנקוט בצעדים אחרים.
- תעודה תוענק לנוכחים בכל ההרצאות בסמינרים של 4 לילות באמצע שבוע באזור האישי באתר האינטרנט www.amitnet.co.il יובהר כי סמינר של שני לילות או שלושה לילות מקנה אישור השתתפות בלבד.
- חל איסור מוחלט להעברת זכות ההשתתפות לעמית או לכל אדם אחר.
- מספר המקומות מוגבל ולכן ההרשמה הינה על בסיס "כל הקודם זוכה.
- קיום הסמינר מותנה במספר מינימלי של 40 עמיתים. במקרה של מס' נרשמים נמוך יותר, העמותה זכאית לבצע שינויים באישור מיוחד של מנכ"לית העמותה.
- בכל מקרה בו לא פרע העמית את מלוא חובו בגין הסמינר מכל סיבה, העמותה רשאית לקזז את החוב האמור מדמי החבר המועברים בגינו.
- העמיתים אחראים להסדיר את נושא היעדרותם מהעבודה, עפ"י הנהלים הנהוגים במקום עבודתם.
- המחירים הינם לאדם בחדר זוגי. התשלום לאדם יחיד בחדר הינו 90% ממחיר חדר זוגי.
- ההשתתפות בהרצאות בלבוש הולם בלבד ולא תורשה כניסת ילדים להרצאות.
- חברי העמותה שיצאו לסמינר וכבר ניצלו את סבסוד העמותה יחויבו במחיר נלווה ובתנאי שנעשתה עבורם הזמנה מראש.
- העמותה שומרת לעצמה את הזכות לשנות את מועד הסמינר ומיקום ההרצאות במידת הצורך.
- קבוצות הומוגניות יאורגנו ע"י יו"ר הועד ו/או מי מטעמו ויינתן סיוע בהיסעים בהתאם לנהליי העמותה.
- תנאי התשלום – עד 5 תשלומים שווים בכרטיס אשראי.
- במקום בו גובה הזכאות שנלקחה עולה על גובה הסבסוד המקסימאלי לעמית בסמינר לא יינתן החזר, ולא ישמר "עודף" מן הזכאות בחשבון העמית.
- במקרה בו בוצעה הזמנה הכוללת הרכב חדר מיוחד (גם בתוספת תשלום), הנ"ל מותנה באישור בית המלון. בכל מקרה בו לא תאושר הבקשה לחדר מיוחד ניצור עמך קשר.
- ניתן לרכוש כרטיסי טיסה לסמינרים המתקיימים באילת במחירים מסובסדים בהתאם לתאריכי הסמינר.
- חיוב ההזמנה יתבצע כשבועיים לפני היציאה.
צילום ותיעוד במהלך הסמינר
- מובהר בזאת כי במהלך הסמינר עשויים להתבצע צילומי וידאו ו/או סטילס של המשתתפים, לרבות תיעוד הכולל הופעה חזותית ו/או קולית. הצילומים נועדו לצרכים תפעוליים, מקצועיים ושיווקיים של העמותה.
- המשתתף/ת מאשר/ת לעמותה לעשות שימוש בצילומים, כולם או חלקם, ללא תמורה, לרבות פרסום, שיתוף, עריכה, הטמעה, הפצה או שימוש אחר מכל סוג שהוא, באתר האינטרנט של העמותה או החברה המנהלת, בעמודי העמותה ברשתות החברתיות או של החברה המנהלת (פייסבוק, אינסטגרם, לינקדאין וכיו"ב), בחומרים שיווקיים, מקצועיים, הדרכתיים ובכל מדיום אחר, קיים או עתידי, הכל לפי שיקול דעתה הבלעדי של העמותה ובהתאם להוראות הדין.
- המשתתף/ת מצהיר/ה כי הוא/היא מודע/ת לכך שמדובר בסמינר המצולם באופן חלקי או מלא, ומסכים/ה כי עצם ההשתתפות בסמינר מהווה ויתור מלא, סופי ומוחלט על כל טענה, דרישה, תביעה, עילה או תרופה כלפי העמותה ו/או מי מטעמה, מכל סוג ובכל עילה, לרבות בגין פגיעה נטענת בפרטיות, בפרסום, בזכות מוסרית, בזכות יוצרים, בשמו/ה, במוניטין, או בכל זכות אחרת — הכל בקשר לצילום, לשימוש בצילומים, לפרסומם, לעריכתם, לעיבודם, לשילובם בהפקות אחרות או להצגתם בכל צורה ובכל מדיה. כמו כן המשתתף/ת מאשר/ת כי לא תהיה לו/ה כל תביעה לקבלת תמורה, תגמול או זכות לאשר מראש כל שימוש בצילומים.
- ללא לגרוע מהאמור לעיל, רשאי/ת משתתף/ת המבקש/ת שלא להופיע בפרסום מסוים לפנות לעמותה בכתב, והעמותה תבחן את הפנייה בהתאם לשיקול דעתה הסביר ובהתאם להוראות הדין, אך מובהר כי אין בכך משום התחייבות של העמותה להיעתר לבקשה.
מדיניות ביטול הזמנה:
בכל מקרה שבו עמית נאלץ לבטל את הרישום לסמינר, מכל סיבה שהיא, עליו להודיע על כך לשחר און באופן מידי על מנת שתוכל לעדכן את המלון בכך. את הודעת הביטול ניתן למסור באמצעות הקישור הבא: https://l5k.me/PKshu
-
התשלום בגין ההזמנה יוחזר לעמית, בקיזוז דמי ביטול על פי הוראות חוק הגנת הצרכן (בגובה 5% מסכום ההזמנה או 100 ₪, לפי הנמוך מביניהם), וזאת בתנאי שהביטול יעשה בתוך 14 (ארבעה עשר) ימים מיום עשיית העסקה או מיום קבלת אישור ההזמנה (לפי המאוחר), ובתנאי שמועד ביטול העסקה אינו חל בתוך שבעה ימים שאינם ימי מנוחה, קודם למועד היציאה לסמינר.
- הבהרה: במקרה של עסקת מכר מרחוק (לדוגמא: נופש שנרכש באינטרנט או בטלפון) שנערכה עם נוסע שהוא מעל גיל 65 או עולה חדש או אדם עם מוגבלות (כהגדרתו בחוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות) רשאי הנוסע לבטל את ההזמנה בתוך ארבעה חודשים ממועד ביצוע ההזמנה, ובתנאי שמועד הביטול אינו חל בתוך שבעה ימים שאינם ימי מנוחה, קודם למועד היציאה לנופש.
במקרה של ביטול הזמנה שאינו עומד בתנאי הביטול המפורטים לעיל בהתאם לחוק הגנת הצרכן, יכולו עליו התנאים המפורטים כדלקמן:
- במקרה של ביטול בתקופה הקצרה מ- 7 יום ממועד הסמינר, יגבו דמי ביטול שיקבעו בהתאם לנוהלי המלון.
- בגין אי הגעה למלון ללא הודעה ואישור מראש יגבו 100% דמי ביטול.
- משך הטיפול בזיכוי בגין ביטול ו/או שינוי הזמנה (בכפוף לאישור המלון) הינו עד 28 ימי עסקים.